koen.versteeg_11641881

Leaselinq
Zakelijke lease
Bedrijf:
LeaseLinq

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies.

Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Voordelig leasen is bij LeaseLinq de standaard. Succesvolle leasing begint namelijk met persoonlijke aandacht en ontzorging. Dus als u met ons in zee gaat, krijgt u een vaste contactpersoon. We leren u graag kennen. Horen graag alles over uw wensen, behoeften en mogelijkheden. We stellen vragen. En brengen u op ideeën waar u echt iets mee kunt. We vergelijken de prijzen en voorwaarden van meerdere leasemaatschappijen voor u. Zo weet u zeker dat u geen kansen misloopt.

Na aflevering van de leaseauto kunt u op ons blijven rekenen. We kunnen alles voor u regelen. Bijvoorbeeld als u het leasecontract wilt wijzigen. Als u in een jaar toch meer kilometers rijdt. En natuurlijk als u bedrijf groeit. Want LeaseLinq denkt én groeit graag met u mee. Als u één of twee leaseauto’s hebt, dan valt het allemaal nog wel te overzien. Maar als u meer auto’s krijgt, hoe houdt u dan het overzicht? Met de gratis wagenparkbeheertool van LeaseLinq. Hierin vindt u een actueel overzicht van alle gegevens van alle auto’s. Klaar voor de groei!

 

lees meer