info_12030271

Peter
Brink
Bedrijf:
zzp-boekhouder

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

ZZP Boekhouder is gespecialiseerd in de administratie van de ZZP’er. Onze kracht is persoonlijke begeleiding. Wij bieden u een vaste jaarprijs -80 euro excl. BTW per maand- en één vast contactpersoon. In ZZP Boekhouder vindt u een professionele, betrouwbare én betaalbare partner. Wij staan voor persoonljke begeleiding, daarom krijgt u ook een vast contactpersoon. Bel 06-13936399 om kennis te maken.

ZZP-boekhouding

ZZP Boekhouder is zeven dagen per week – dus ook op zaterdag en zondag- bereikbaar. U mag tevens na 18.00 uur bellen en wij nemen nog op ook. Ons klantenbestand varieert van de bouw tot de zorg en van ingenieur tot tekstschrijver en van IT’er tot ict freelancer. Het verschil met een authentieke boekhouder is dat wij onze werkwijze hebben aangepast aan deze tijd.

ZZP-boekhouder werkt met online boekhouding, hebben onze processen digitaal gemaakt en luisteren verder naar de klant. Daarom een vaste prijs per maand en niet elk gesprek apart doorberekend.

Daarom geen factuur voor de jaarrekening omdat die niet verplicht is voor de zzp’er. Less is more bij ons, want u krijgt wel gewoon de balans en die nemen we ook op in de fiscale aangifte. Dat is meer dan voldoende voor de fiscus.

Bent u op zoek naar een zzp-boekhouder die met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Hulp biedt waar u dat nodig heeft en waar u ook na 18.00 uur ’s avonds terecht kunt? Bel dan 06-13936399.

Aanleveren bij zzp-boekhouder

Met een all-inn pakket (vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW voor complete boekhouding en alle aangiften) zijn wij voor menige eenmanszaak en ZZP’er de juiste boekhouder. U heeft de keuze hoe u de boekhouding aanlevert, dat kan online, via een MT-940-bestand, per aangetekende post of nog in een ordner bij u thuis of bij ons op kantoor.

U heeft dus de keuze bij aanlevering. De praktijk leert dat online anno 2020 de voorkeur heet bij 73 procxent van onze klanten. Het bespaart ze tijd, ze weten sneller hoeveel ze moeten betalen of terugkrijgen. En het contact blijft per mail en gsm of skype. En één a tweemaal per jaar een afspraak op kantoor.

Wij nemen ook de tijd voor de zzp’er die kampt met een achterstand in zijn boekhouding.

Wij hebben een samenwerking met een accountant en fiscalist, waardoor wij ook meer specialistische vragen kunnen beantwoorden.

Jaarrekening niet verplicht

Aan het einde van het jaar maken wij de balans- en winst-verliesrekening op. U weet in maart hoe de zaken ervoor staan en uw aangifte Inkomstenbelasting is dan ook al in concept klaar. Uiteraard vragen wij – indien u dat wenst- uitstel voor u aan. Een jaarrekening is voor de zzp’er niet verplicht dus daar betaalt u bij ons ook niet voor. 

Heeft u voor een financiering achteraf toch een jaarrekening nodig, dan kunnen we die binnen 24 uur nadat we alle info in huis hebben fabriceren. U krijgt een mooi boekwerk of een pdf met voorwoord, kengetallen, toelichting, balans en winst en verlies.

Wij geven u advies-op-maat na het aanleveren van uw spullen. Daarnaast geven wij via Twitter, Facebook, LinkedIn en onze website gratis tips op het gebied van belasting en administratie.

Contact zzp-boekhouder

Als u actief bent als u zzp’er en u zoekt een betrouwbare én betaalbare zzp-boekhouder? Iemand die ook kijk naar de mens achter de zzp’er en waar u geen nummer bent. Bel dan 06-13936399 voor een gratis eerste gesprek. Of bekijk de recensies die klanten vrijwillig noteerden op Google.

lees meer