r.jongeling_11548126

Rolf
Jongeling
Bedrijf:
Brooklyn Group

Linkedin:
Website bedrijf:

Als Young Professional kan het lastig zijn om aan een uitdagende baan te komen. Ondanks dat veel bedrijven steeds meer moeite hebben met het binden en aantrekken van Young Professionals blijft het lastig om een baan te vinden waar jij jouw talenten echt in kwijt kan. Je bent immers één van de velen.

Brooklyn Group gelooft in talent en dat talent ontwikkeld moet worden. Anders dan andere detacheringformules zien wij kansen voor Young Professionals die zichzelf willen ontwikkelen en begeleiden in plaats van sturen. Wij willen graag in talent investeren. Want bij Brooklyn Group hebben we maar één droom: jong talent en opdrachtgevers bij elkaar brengen en zorgen voor een goede match!

Brooklyn Group detacheert en bemiddelt gedreven en ambitieuze Young Professionals binnen de vakgebieden Legal (junior juristen, sociaal juridisch medewerkers, bezwaar en beroep, contractmanagers c.a.) en Project (Projectondersteuners, Finance & Control, Creditmanagement) ter ondersteuning bij het vinden van hun droombaan. Onze kracht ligt in het matchen van hoogopgeleide professionals met de personele behoeftes van onze klanten.

In de wereld van flexibele arbeid maken onze Young Professionals, in samenwerking met een team van experts, het verschil! Hiermee realiseren wij dagelijks de ambities van onze partners.

lees meer