petra_11549706

Petra
Fehring
Bedrijf:
Academie voor Virtueel Professionals

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Alleen bedrijven die de kansen pakken die de digitalisering biedt zullen groeien en overleven.
Naast het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn. Deze bedrijven worden daardoor beter gevonden door potentiële klanten.

Kleinere ondernemers worstelen echter met de nieuwe digitale mogelijkheden en tools, hebben te veel taken, gebrek aan tijd en ze missen overzicht, structuur en inhoudelijke of technische kennis. Daarnaast steken zij vaak te weinig tijd in hun online marketing en digitaliseringskansen voor een succesvol resultaat.

Zet een professional in die voor jou implementeert.
De Academie voor Virtueel Professionals leidt werknemers en zelfstandig ondersteunde professionals op om te beschikken over de juiste kwaliteiten en vaardigheden met een focus op online ontwikkelingen, online marketing en online ondernemerschap. Hierdoor kunnen ondernemer hulp krijgen bij de inrichting van systemen en tools. Investeer in je medewerkers of huur een zelfstandig professional in die het voor jou kan uitvoeren en implementeren. Zo hou je je eigen tijd beschikbaar voor het bepalen van de juiste strategie.

De Academie voor Virtueel Professionals is in 2013 opgericht door Petra Fehring. Het is de eerste Academie in Nederland en België waarin opleidingen aangeboden worden aan support professionals die zich willen bij- en omscholen om vaardigheden te krijgen op het gebied van digitalisering en online ondernemen.

Getoetst aan de wensen van ondernemers en direct praktisch toepasbare kennis.
Petra heeft haar opleidingen zelf ontwikkeld, gebaseerd op onderzoek in de markt waar ondernemers behoefte aan hebben, de wensen van ondersteuners die de stap naar VP of VA wilden zetten en haar werkervaring met opdrachtgevers in de praktijk. Hierdoor heeft ze kunnen toetsen wat werkelijk werkt. Deze ontwikkeling bleek een schot in de roos. Niet alleen de ondersteunende professionals zijn enthousiast, ook de ondernemers zijn dat!

Ondernemers willen een Virtueel Professional die door Petra is opgeleid, omdat ze merken dat de kennis die zij in haar opleidingen geeft, juist de kennis is die zij in een VP zoeken. Omdat zij nu eenmaal geen secretaresse zoeken, maar een professional die kennis heeft van hetgeen zij nodig hebben.

Inmiddels is een heel team professionls en coaches/trainers binnen de Academie actief. Dit team bestaat uit gemotiveerde experts die weten wat het vak inhoudt en hoe je een virtueel bedrijf runt. Zij helpen de Virtueel Professionals in opleiding succesvol te zijn en zij helpen opdrachtgevers bij het vinden van de juiste VP.

lees meer