nicole.loeffen_11969291

Nicole
Loeffen
Bedrijf:
Being on Mission

Linkedin:
Website bedrijf:

BEING ON MISSION

(Persoonlijk) leiderschapsprogramma’s, inspiratiesessies, teamdynamiek, teamvisie vormgeven, teamcoaching en persoonlijke (business) coaching.

En nee, dit is zeker niet alleen voor mensen die in het dagelijks leven leiding geven aan anderen maar ook -en vooral- voor iedereen die de naald van zijn/haar persoonlijk kompas weer eens wil richten. Individueel of als team/organisatie(onderdeel).

Iedereen die meer regie wil over werk en leven is welkom om op een inspirerende en intensieve wijze in een kleine groep te werken aan persoonlijke ontwikkeling en meer (werk) geluk en succes.

Je ontdekt zelf en met elkaar hoe jij jouw energie anders kan inzetten om tot de voor jou gewenste duurzame verandering te komen. Het helpt je de uitdagingen van leiden onder de knie te krijgen en zorgt voor verhoging van jouw effectiviteit in zowel professioneel als persoonlijk leven. 

Onze programma’s zijn gebaseerd op ‘de 10 principes van leiderschap en leven” en gaan over verantwoordelijkheid nemen voor -en het creëren van jouw eigen toekomst. Jouw set van fundamentele vaardigheden, kwaliteiten en principes vormen hiervoor de basis. De flexibiliteit in onze programma’s zorgt ervoor dat elk programma uniek is en effectief inspeelt op de behoeftes van jou, je team en/of de organisatie.

Los van de programma’s die je op onze website vindt, hebben we de laatste tijd ook veel succes met op maat gemaakt dagen op basis van jouw/jullie thematiek of vraagstuk. Een dag, een halve dag? alles is met ons bespreekbaar mits jij als opdrachtgever maar tevreden kunt zijn aan het eind van de rit. Persoonlijke businesscoaching is een onderdeel van het pakket dat we niet in een dag afwerken maar wat een te bepalen periode beslaat. We helpen je van start tot “finish”.

Met minstens 15 mensen een eerste verkenning doen? Bel ons voor de Proeverij van een (halve) dag waarin we je bekend maken met de allereerste stappen in je persoonlijke/professionele reis.

lees meer