info_11739976

Anna
Orlova
Bedrijf:
Bloezen.nl

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Het idee voor Bloezen.nl is ontstaan uit een onvrede met het huidige aanbod van mooie kwalitatieve overhemden voor vrouwen. Ik ben iemand die niet van al teveel tierelantijntjes houdt in haar kleding. Voor mij mag het wat minimalistischer en simpeler (uiteraard wijk ik daar af en toe vanaf ; zie het aanbod ). Daarnaast moet het ook goed zitten en goede kwaliteit zijn. Voor mij en velen met mij is een mooi overhemd de oplossing! Aldus is een eigen (web) winkel geboren; Bloezen.nl!

De klassieker, het (witte) overhemd, is niet weg te denken uit menig kledingkast en de modegeschiedenis. Door de jaren ’50, ’60 en ’70 zie je diverse elementen van de button-up steeds terugkomen in damesmode. 
Als je vaak in de ochtend net als ik verloren voor de kledingkast staat of niet het geduld hebt om elke avond je outfit vooruit te plannen, is het overhemd de redding.
Een mooi overhemd is ook met alles te stylen; met een jeans of pantalon op kantoor, in de zomer op vakantie met shorts en sandalen of met bijvoorbeeld een (A-lijn) rok voor een uitermate vrouwelijke (retro) look voor op een speciale gelegenheid of op een date. Als je niet weet wat je aan moet doen, doe dan een mooi overhemd aan en de stijlfactor van je outfit is gelijk verhoogd! Ik kan zo eeuwig doorgaan met mijn lofzang, maar dat doe ik in andere artikelen nog eens. Laat ik het erop houden dat deze website ook een soort ode is aan het damesoverhemd.

Een damesoverhemden webshop was er tot op heden nog niet. Terwijl ik toch steeds vaker hoorde; het perfecte damesoverhemd is heel moeilijk te vinden. Daar ga ik verandering in brengen! Nu kunnen liefhebsters van button-ups, overhemden en bloezen hun hart ophalen; ik ga de komende tijd het assortiment nog verder uitbreiden met mooie merken en modellen.

Tot slot even iets over mij persoonlijk: Ik ben Anna Orlova, van origine Russisch, 34 jaar. Woon samen met mijn vriend Damjan en rode kater in Nijmegen. Toekomstplannen zijn er veel, maar een belangrijke is gewoon doen wat ik leuk vind. Een duidelijke missie die niet makkelijk is maar de moeite waard. 

Met Bloezen.nl wil ik de beste damesoverhemden collectie gaan bouwen en aanbieden die er is in Nederland, en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Als jij vindt dat er iets mist in het assortiment, ken jij een mooi merk dat erbij past, laat het mij dan weten via email: info@bloezen.nl.

Veel browse & shopplezier op Bloezen.nl!

lees meer