juul_11449636

Juul
Steyn
Bedrijf:
Book a Houseboat

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Bookahouseboat begon vanuit de passie voor wonen op het water. Juul Steyn, mede-oprichter, woonde op een woonboot en kocht er één bij om te verhuren. Waarom maar één boot verhuren als je ook alle boten wereldwijd kunt verhuren? Van daaruit ging het balletje rollen en samen met partner Pepijn Niesten bouwde hij dit idee uit tot het geavanceerde boekingsplatform dat het nu is. Met meer dan 220 drijvende vakantiewoningen op alle continenten is Bookahouseboat wereldwijd marktleider op het gebied van woonbootverhuur.

Heb je zelf een woonboot? Dan heten we je graag van harte welkom! We plaatsen gratis een advertentie en komen graag langs voor een kosteloze fotoshoot. Zodra de advertentie online staat, brengen we je onder de aandacht bij duizenden reizigers die een onvergetelijk verblijf op een woonboot willen beleven.

Ken je iemand met een woonboot? Stuur dan een mailtje naar juul@bookahouseboat.com met daarin de naam van je vriend(en) met contactgegevens. Wij nemen contact op met je vriend en bij succesvolle plaatsing van de woonboot, krijg jij 100 euro op je rekening gestort zodra deze boot succesvol is verhuurd via Bookahouseboat. Voor meer informatie, check Bookahouseboat.com/vriend

lees meer