patrick_11317951

Patrick
Stooker
Bedrijf:
Brandio BV

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Brandio.nl: De nummer 1 shop in bedrijfs- en domeinnamen!

Start met een sterk merk. Vind en bestel je bedrijfsnaam, inclusief domein en logo.
Bij Brandio vind je een exclusieve collectie bedrijfsnamen, bedacht door creatieve professionals. Je koopt of huurt je bedrijfsnaam inclusief domeinnaam en logo. 

Ervaren merkexperts

Brandio is een initiatief van creatieve professionals met jarenlange ervaring in de reclame en marketing. In verschillende functies hebben we vaak te maken gehad met het lanceren van nieuwe bedrijven, diensten en producten. Vooral het kiezen van een goede naam bleek daarbij voor veel opdrachtgevers de grootste uitdaging.

Marktplaats voor merken

Een uitdaging die we altijd graag aangingen, maar ons ook aan het denken bracht. Want als onze klanten moeite hebben om een juiste bedrijfsnaam te vinden, dan zijn er ongetwijfeld meer ondernemers met dat probleem. Daarom hebben we hard gewerkt aan een oplossing die deze doelgroep perfect bedient.

Vind jouw merk

Op Brandio.nl vind je daarom een zorgvuldig samengestelde collectie bedrijfsnamen. Naast de bedrijfsnaam leveren we je ook het bijbehorende .nl-domein en hebben we alvast een logo voor je ontworpen. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige handelsnamen met een unieke identiteit en beleving.

lees meer