roy_11131616

Roy
van
Rijn
Bedrijf:
BrightPensioen

Facebook:
Twitter:
Website bedrijf:

Hi! Wij zijn BrightPensioen, en wij bieden  oplossing voor iedereen zonder pensioen. Of je nu freelancer, DGA of werknemer zonder pensioenregeling bent, bij ons zit je helemaal goed. 

Wij zijn de enige aanbieder die geen geld verdient aan jouw pensioenvermogen, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daarnaast wordt iedereen bij BrightPensioen aandeelhouder en beleggen wij jouw pensioenvermogen volledig duurzaam. Als klap op de vuurpijl zijn wij ook nog eens een Social Enterprise, en staat bij ons het maatschappelijk belang voorop en streven we een winstmaximalisatie na. Ons maatschappelijk doel is pensioen eerlijker en duurzamer maken, en dat willen we samen met jou bereiken!

Nu weten wij ook dat pensioen niet het leukste onderwerp is en daarom zijn er eigenlijk weinig mensen die zich er echt in verdiept hebben. Maar pensioen is erg belangrijk en hoe langer je er mee wacht, hoe minder pensioen je kunt opbouwen. Om je te helpen met pensioen geven wij informatieve webinars, waarin we je uitleggen wat je kunt doen aan je pensioen. Ook vertellen we je over de fiscale voordelen en de andere mogelijkheden om iets te doen aan later.

Kijk vooral even op onze website, download onze whitepaper of geef je op voor één van onze webinars! 

lees meer