robert_12108346

Wij zijn Brthrs

Met ons bevlogen team van ontwikkelaars, designers en contentstrategen maken we digitale producten waar mensen beter van worden. We helpen merken en organisaties met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van mooie, slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen.

We geloven in een digitale wereld die voor iedereen toegankelijk is. Van app tot back-end systeem en van chatbot tot website, onze producten zijn niet alleen mooi, simpel en logisch, maar ook door iedereen te gebruiken.

Dit vinden we belangrijk

We werken altijd vanuit drie principes: transparantie, broederschap en vertrouwen. Vanuit transparantie ontstaat vertrouwen, en vanuit vertrouwen zorg je voor een informele relatie waarin je samen tot het beste resultaat komt.

Dat gaat niet alleen op voor ons team van brthrs en sstrs, maar ook voor de relatie met onze opdrachtgevers. Zo hebben onze opdrachtgevers bijvoorbeeld toegang tot onze projectmanagement-omgeving en hebben we voor elke klant een eigen WhatsApp-groep waarin je ons snel (ook in het weekend) kunt bereiken.

lees meer