henkjan_317506

Henk Jan
van
Harten
Bedrijf:
bureauvanharten - communicatie & evenementen

Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

what’s your story?’

Het is de eerste vraag die ik aan een (potentiële) opdrachtgever stel. Wat is je verhaal? En aanlsuitend: wat heeft je publiek eraan? ‘What’s in it for them?’

Als de antwoorden op die vragen niet helder zijn, adviseren wij om je communicatie-uitgaven te bevriezen. Investeer niet in SEO als je online je publiek niet weet te inspireren. Dan komen ze nooit meer terug op je site. Organiseer geen event om ‘live’ jouw verhaal te brengen als je publiek zich daar niet in zal herkennen. Vlogs zijn hot en video is booming, maar als jouw verhaal niet vanaf de eerste seconde boeit, ben je de kijker kwijt. En was je investering weggegooid geld.

De hamvraag: is jouw verhaal het waard om te communiceren? Het antwoord daarop moet van je publiek komen en het moet ‘ja’ zijn. Dan heb je beet en gaat de communicatie voor je werken.

Onze visie in twee worden is: story rules. Wij helpen ondernemers en organisaties om tot een eigen, onderscheidend verhaal te komen. Wil je hier meer over weten? Vraag dan hier het story rules white paper op. Of kijk of de workshop je verder kan helpen.

Onderscheidende verhalen verdienen een podium. Wij laten verhalen tot ‘leven’ komen op events, met video & visual stories, in campagnes. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers aandacht krijgen van hun publiek.

Wij zijn ook goede luisteraars. We komen graag langs om jouw verhaal te horen. En mee te denken hoe we je kunnen helpen.

Interesse? Bel of mail met Henk Jan van Harten, 088 2840000, henkjan@bureauvanharten.nl

 

 

 

lees meer