michiel_1525356

Michiel
Huisman
Bedrijf:
Champ - Jouw startpunt voor sport

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Champ is on a mission! We willen heel Nederland verbinden met sport. Daarom bouwen we een startpunt voor alle sporten, sporters en sportaanbieders. Een geïntegreerd platform voor  sportactiviteiten die lokaal, makkelijk vindbaar en direct online boekbaar zijn. Een community voor sporters om elkaar te vinden, inspireren en motiveren. En een partner voor zakelijke spelers die custom made sport willen organiseren. Hoe simpeler wij het maken, hoe meer Nederlanders in beweging komen. Let’s start a revolution!

Waarom Champ?

Nederland telt bijna 10 miljoen wekelijkse sporters. Daarvan is een groeiend aantal op zoek naar sportvariatie, flexibiliteit in boeken en betaalgemak. Het huidige Nederlandse sportaanbod sluit hier onvoldoende op aan. Champ heeft de tools, de mensen en de ambitie om het evenwicht te herstellen tussen de veranderende sportbehoefte en het sportaanbod in Nederland. Met een pay-per-use boekingsplatform, dat zich in gebruik als een marktplaats voor sport beweegt, maken we elke sport bereikbaar, makkelijk vindbaar en betaalbaar.

We never walk alone

Champ’s hart staat wagenwijd open voor iedereen die samen met ons de missie wil aangaan om Nederland te verbinden met sport. Door het aangaan van strategische partnerships, en samen te werken met organisaties met dezelfde waarden, willen we snelle vooruitgang boeken bij het inspireren, motiveren en in beweging zetten van zowel sportcommunities als individuele sporters.

Zie jij mogelijkheden om samen met Champ een revolutie te starten? Neem contact op met michiel@champ.nl.

https://www.champ.nl

lees meer