carolijn_10627381

Carolijn
Roelofs
Bedrijf:
Coachable

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Als ondernemer is het belangrijk met regelmaat stil te staan. Te ontdekken waar je nu staat, of het nog lekker voelt voor jou als persoon. Krijg je nog energie van dat wat je doet of ervaar je regelmatig een energielek? Ben je alleen maar aan het ondernemen of heb je ook nog oog voor je gezin, vrienden, partner en familie?  De kunst is steeds te blijven reflecteren op hoe jij je wil voelen in je bedrijf en je leven. 

Ik ben Carolijn Roelofs, de coach voor ambitieuze ondernemers en professionals die weer vriendelijk willen worden voor zichzelf.

Ik help met op tijd stil staan en te stoppen met gedachteloos doorrennen. 

Dat doe ik live, persoonlijk 1 op 1, met aandacht! Het allerliefst aan zee, op het strand en in de duinen waar de wind een verfrissende werking heeft op je brein waardoor er meer rust ontstaat in je hoofd en je weer gaat voelen wat er echt toe doet. Je kunt hier alvast een kijkje nemen. 

Ik hou niet van polderen en blijven hangen in wat ooit was maar kijk vooral vooruit. Ik loop letterlijk met je mee, sta naast je en denk met je mee. Daarmee ben ik niet alleen een vragende maar ook een stimulerende en motiverende coach

Werken met mij brengt overzicht en rust. Vervolgens ga je doelgericht bepalen wat voor jou het allerbelangrijkst is om je lekker te voelen in je bedrijf, werk en persoonlijk leven. Dat betekent dat je krachtig leert NEE te zeggen tegen dat wat jou geen energie meer geeft.

Altijd druk zijn is niet op te lossen met time management of af en toe een vrije dag. Te druk zijn is een kwestie van niet kiezen, jezelf niet serieus nemen maar alle input van buitenaf voorrang geven. Te druk zijn is een vorm van gemakzucht waarmee je roofbouw pleegt op je lichaam en geest. Stoppen met te druk zijn, is eenvoudiger als je heel goed weet wat jou energie geeft, waar je van gaat zingen onder de douche. In mijn tweedaags Coaching at Sea programma help ik jou helder te krijgen wat dat is. Vanuit die basis werken we aan een helder stappenplan waarmee je jouw ambities op realistische, stressvrije en energieke wijze waar gaat maken.

Na afloop van mijn coachingsprogramma heb jij een kompas in handen waar je altijd op terug kunt vallen bij het kiezen van richting, doelen, ambities en dagelijkse bezigheden. Je gaat alles doen op een manier die echt bij jou past. Dat maakt jou aantrekkelijk, interessant, meer betrokken, inspirerend en energiek voor iedereen om je heen. 

Wil je alvast zelf aan de slag met meer rust in je hoofd creëren dan kun je hier mijn E-boek "Voor altijd vakantie in je hoofd" downloaden.

 

lees meer