sam_11323961

Sam
van
Tol
Bedrijf:
Correctbook

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Strijden tegen analfabetisme

Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming strijdend tegen wereldwijde analfabetisme. 250 miljoen kinderen hebben geen schoolmateriaal om te leren schrijven. Wij hebben een herbruikbaar schrift ontwikkeld. Correctbook verkoopt een variëteit duurzame schrijfwaren, om onze duurzame schriften vervolgens te doneren (25% B2C, 10% B2B) aan de sloppenwijken in Zuid-Afrika.

Ons verhaal

Op een vakantie in Zuid-Afrika werd jong ondernemer, Sam, geconfronteerd met het grote probleem van analfabetisme. Sam ontdekte dat overheden en stichtingen haar resources verdelen in het bouwen van scholen en het aanbieden van onderwijs. Er wordt niet geïnvesteerd in schoolmateriaal, aangezien het een eindig goed is. Wij hebben dat veranderd.

Waar verkrijgbaar

Onze producten zijn verkrijgbaar op www.correctbook.nl.

Correctbook op maat

Wilt u een origineel relatiegeschenk of Correctbook gaan gebruiken op kantoor. Vanaf 25 stuks maken wij uw Correctbook geheel op maat met eigen logo en in eigen huisstijl. Vraag vrijblijvend een offerte door een mail te sturen naar sales@correctbook.nl of klik hier voor meer informatie.

 

lees meer