sander.de.meester_11121301

Sander
de
Meester
Bedrijf:
D&B The Facility Group

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

D&B The Facility Group is een vooruitstrevende facilitaire dienstverlener die met name actief is op de top200 corporate kantoren in Nederland. Haar mensen behoren tot de best opgeleide talenten in de markt. D&B levert een grote bijdrage aan de wijze waarop mensen binnen de werkomgeving functioneren en in hun vel zitten. Want mensen die gelukkiger zijn, leveren betere prestaties, zijn productiever en hebben meer energie. Happiness works. En dat is van grote waarde voor zowel de werknemer als de organisatie. Zo een werkomgeving noemt D&B 'A-Great-Place-To-Be'.

D&B ondersteunt haar opdrachtgevers o.a. met objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, office support en facility management. Daarnaast leveren zij chauffeurs-, vervoer- en parkeeroplossingen. Haar cateringconcept We Canteen geldt als één van de nieuwste en meest disruptieve concepten in de markt van de bedrijfscatering. 

Aan het einde van de dag, draait het om beleving. Dat is waar zij in geloven. Iemands dag bestaat immers uit de vele ontmoetingen en ervaringen die men gedurende die dag heeft. D&B brengt de services zoals wij die kennen uit de 5 sterren hotellerie naar het kantoor om zo een beleving te bieden die indruk maakt. Dat noemen zij de 5-Star-Experience.

Waarom D&B The Facility Group? Onder de invloed van hyperconcurrentie, global markets, nieuwe technologieën, nieuwe generaties en energietransities verandert de wereld waarin wij leven in sneltreinvaart. Deze veranderingen vragen van de werkomgeving om continu mee te veranderen en te transformeren naar een omgeving waarbinnen mensen in staat zijn om te excelleren en tot grotere prestaties te komen. Binnen deze dynamiek is het belangrijk om partijen aan je te verbinden die toekomstgericht en proactief zijn, die in staat zijn mee te veranderen en oog hebben voor de belangrijkste trends en thema’s van de nabije toekomst.

 

lees meer