philip_12069311

Philip
Lamers
Bedrijf:
De Afvalbak

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

De Afvalbak: een initiatief van twee ondernemers met oog voor design en hart voor de planeet. Wij zijn Remco Smits en Philip Lamers.

Het ontstaan van de Afvalbak
Vanuit de evenementenwereld startte onze zoektocht naar de perfecte circulaire afvalbak. Duurzaam én mooi. Maar het leverde helaas niet zoveel op. Behalve frustratie. We besloten ‘m dus zelf maar te maken. Het resultaat? Een prachtig stukje Duurzaam Dutch Design. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven en personen die afval willen scheiden, maar de bak niet langer in de hoek willen zetten.

Het duurzame karakter
Over duurzaam gesproken: de Afvalbak wordt gemaakt in een fabriek die aan alle MVO-eisen voldoet. Deze fabriek staat ook nog in de EU. De bak legt dus maar een kleine afstand af om op jouw stoep te arriveren. Wij vinden namelijk dat maatschappelijk verantwoord ondernemen verdergaat dan de achterdeur van de werkplaats. Niet alleen leuk voor de planeet, maar ook voor de strakke levertijd!

Een bak vol belofte
De Afvalbak is gemaakt van staal dat al een leven achter de rug heeft. Hij heeft een deksel van milieuvriendelijk bamboe. Dat zijn dus duurzame materialen die 100% recyclebaar zijn. Een circulair product voor jouw bedrijf. En er is meer: per drie verkochte bakken wordt een ton CO2 uit de lucht gehaald, 144m2 grond vergroend en 6.800 liter water in de bodem vastgehouden. Dat doen we in samenwerking met Justdiggit. Help je mee?

lees meer