derek_11108796

Derek
Peters
Bedrijf:
DsignMarking

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Wij zijn een creatief full service bureau dat zorgt voor de visuele en fysieke doorvertaling van uw merk, van concept tot realisatie.

Wij vertalen merken naar media. Winkelgevels, kantoorramen, glaswanden, bedrijfsvloeren, bewegwijzeringsborden, wagenparken; wij begrijpen als geen ander dat ieder oppervlak, ieder object en iedere ruimte een middel is om de identiteit van uw merk te manifesteren. Elk oppervlak biedt een ‘oppertunity’. Een kans voor bedrijven om hun merkidentiteit te benadrukken en naar buiten toe uit te dragen. Daarom vinden wij het doel van onze opdrachten net zo belangrijk als de uitvoering. Het beeld moet kloppen met de boodschap.

Wij hebben 30 jaar ervaring en kunnen dan ook putten uit een flinke lading kennis en een stevig netwerk van ondersteunende knappe koppen. We ontwikkelen ideeën, adviseren onze klanten en zetten creatieve concepten om in praktische en concrete toepassingen

Wij werken o.a. voor ING, Vinkenbosch makelaars, Stenaline, Nationale Nederlanden, ROC Leiden, Infotheek, KPN, Unilever, L'Oreal, Stibbe, Bol.com, Samsung, Britisch School, Flint Amersfoort en Haaglanden Medisch Centrum.

lees meer