edwin_7073721

Edwin
van
Rooyen
Bedrijf:
Echte Voetballers

Facebook:
Twitter:
Website bedrijf:

Al mijn ervaring als journalist, docent, onderzoeker en zzp'er zet ik nu in om een mooi bedrijf op te bouwen. Met Echte Voetballers introduceren we een nieuwe generatie sociale media. Op generieke sociale media als Facebook, Twitter en Instagram zie je dikwijls berichten die je minder interesseren. Op Echte Voetballers blijf je binnen één interessedomein, het domein dat voor jou betekenisvol is!

We maken met Echte Voetballers mooie voetbalmomenten zichtbaar, vergroten de sociale samenhang binnen voetbalclubs, bevorderen actieve sportbeoefening en een gezonde levensstijl en promoten natuurlijk het amateurvoetbal.

Voor Echte Voetballers zijn respect, sportiviteit, eerlijkheid, authenticiteit en passie belangrijke waarden. Daarnaast verbindt Echte Voetballers eerlijkheid, authenticiteit en passie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt onder meer tot uitdrukking in de belofte dat een deel van de winst van het bedrijf in maatschappelijk waardevolle projecten wordt geïnvesteerd. Respect heeft behalve op de mens ook betrekking op natuur en milieu. Echte Voetballers weegt in zijn zakelijke beslissingen deze beide aspecten nadrukkelijk mee.

Met Echte Voetballers willen we Europa gaan veroveren. Dit betekent dat we in Duitsland, Engeland, Spanje, etc. hetzelfde platform gaan introduceren, maar dan afgestemd op de nationale situatie. We gaan ons platform ook beschikbaar maken voor andere sporten of andere interessedomeinen. Partijen kunnen dan bij ons een licentie afnemen.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Koen van de Wetering

Smartfanpage B.V.

Tianne van Woudenberg

enJOY Communicatie

Hartger Ruijs

Computest Group B.V.

Luciana Bena Brandini

PZ Assist Personeelsadviesbureau

Members uit de buurt