sander_11941936

Devin
Poorterman
Bedrijf:
FixjeiPhone

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

FixjeiPhone is ontstaan in 2013 doordat Sander Slaghekke, Ricardo Groothedde en Davey Groothedde een behoefte zagen aan reserveonderdelen voor populaire consumentenelektronica. Naar wat onderzoek kwamen ze erachter dat er een grote markt voor was voor reserve onderdelen van de iPhone, iPad, MacBook en Samsung toestellen. Deze markt zijn ze toen ook gaan bedienen met behulp van de online marketing kennis die de jongens hadden opgedaan en het technische inzicht wat ze opgedaan hadden door passie. Nu helpen ze elke dag duizenden mensen om zelf de levensduur van hun apparaat te verlengen.

Tijdens dit avontuur kwamen ze erachter dat er veel slechte refurbished iPhones op de markt waren en hier willen ze verandering in brengen. Door een strenge selectie te maken van kwalitatieve leveranciers en een goed menselijk testproces bedienen ze nu een groot gedeelte van de refurbished markt.

Missie

Het verlengen van de levensduur van de iPhone, iPad, MacBook en Samsung door het leveren van kwalitatieve reserveonderdelen.

Visie

Het mogelijk maken voor iedereen om de levensduur te verlengen van populaire consumenten elektronica. Door het leveren van hoge kwaliteit reserveonderdelen en ondersteuning tijdens de reparatie.

Kwaliteit

Niet alle verkopers in de markt voor reserveonderdelen voor populaire consumenten elektronica leveren kwalitatieve onderdelen. FixjeiPhone is al meer dan 6 jaar bezig om elk product van een hoge kwaliteit te leveren. Dit doen zij door partners te banderen over de hele wereld.

De kwaliteit die FixjeiPhone levert wordt getest door specialisten met strenge eisen en meerdere jaren ervaring in de branche voor reserveonderdelen. Wekelijks verbeteren wij onze kwaliteitsprocessen door een goede samenwerking tussen specialisten, partners en afnemers.

lees meer