jasper_11953036

Jasper
Kleingeld
Bedrijf:
Fortune Factory | Geluk.com

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Fortune Factory staat voor Fun,  Food en Fortune. Dit verwerken wij in onze geschenken, die moeten zorgen voor een glimlach, een smaaksensatie brengen of een andere vorm van geluk. 

Onze geschenken

Geluk is een gift
Geven maakt gelukkig. Daar zetten wij ons dan ook voor in. Met unieke geschenken en giveaways leveren wij aan zo'n beetje alle soorten organisaties en bedrijven in Nederland. Veel van onze producten ontwikkelen wij in-house. In een zelf ontworpen verpakking met een bedrukking of geheel in de huisstijl van onze klanten. Geschenkjes om weg te geven op beurzen, tijdens evenementen of als onderdeel van je campagne. We zijn flexibel én creatief.

Verrassingseffect

Wij vinden dat een geschenk ook een leuke verrassing mag zijn. Ook als het gaat om het sinterklaas- of kerstgeschenk is waar men toch al op rekent. Kom origineel uit de hoek! Een glimlach op het gezicht van jouw relaties, dat is ons doel. wij gaan dus voor originele, leuke, verrassende geschenkn. Op maar gemaakt, garant voor een lach.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt dus. Onze producten kun je vrijwel allemaal voorzien van een eigen jasje, van een persoonlijke tint. Je kunt ze helemaal vormen naar jouw bedrijf. Zo wordt jouw geschenk wel heel persoonlijk én gaaf! Wij kicken er op als wij voor onze klanten geschenken mogen uitdenken als onderdeel van een grote campagne of binnen een bepaald thema.

Ruim assortiment

Geschenken voorzien van fun, food en fortune. We hebben een uitgebreid assortiment ontwikkeld. Allemaal geschenken die je volledig op maat kunt customizen. Zit jouw ideale gift er niet tussen? Dan gaan wij voor je aan de slag en realiseren wij hem alsnog!

Sterk in themageschenken

Wij zijn sterk in gethematiseerde geschenken, op maat gemaakt. Rondom de feestdagen kun je bij ons terecht voor specifieke geschenken voor Sinterklaas, Kerst en Pasen. Maar door het jaar heen zijn er meer momenten die wij als geefmomenten of geschenkmomenten bestempelen. Ook dan helpen wij je graag!

Sinterklaasgeschenken

Sinds jaar en dag maken wij originele Sinterklaasgeschenken. We ontwikkelen zelf items die we vervolgens aan onze relaties presenteren. Al deze sinterklaasproducten kunnen gepersonaliseerd worden met een logo, tekst of geheel in eigen huisstijl. Sinterklaasgeschenken, sinterklaaspakketten, chocoladeletters en nog veel meer! Wij zien Sinterklaas als een mooi moment om net even wat meer voor je relaties of personeel te doen. Daar waar iedereen een kerstpakket of geschenk verwacht, is dat bij Sinterklaas minder het geval. Dus juist een moment om te onderscheiden en wat leuks te doen! 

Kerstgeschenken

Ook voor kerstgeschenken kun je bij ons terecht. Kleine persoonlijke geschenken, geheel passend bij de gezellige kerstsfeer. Natuurlijk ook hier alle mogelijkheid om de geschenken op maat te maken met bedrukking. Heerlijke chocolade producten, leuke groene geschenken. Groeiende kerstbomen op stek, zo op de deurmat bezorgd. Het kan alle kanten op. Wij denken graag met je mee voor een uniek kerstgeschenk!

Paasgeschenken

Ook Pasen is een geefmoment bij uitstek. Traditionele paasgeschenken zoals de paasstol, paaseitjes en paaschocolade werken wij uit tot leuke gepersonaliseerde producten die bijdragen aan de branding van je organisatie. Pasen valt ook mooi te combineren met voorjaarscampagnes. Alles begint weer te groeien en te bloeien, de business hopelijk ook. Leuke groene geschenken zoals bloembollen en kweeksetjes zijn ook erg leuk om met Pasen weg te geven. 

lees meer