hugo_10683521

Hugo
Hemmen
Bedrijf:
Gapstars

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

De wereld verandert sneller dan ooit en biedt nieuwe mogelijkheden voor diegenen die verandering omarmen. Het grootste risico is nu om je organisatie niet aan te passen aan de nieuwe realiteit. Om de concurrentie van morgen voor te blijven, moet je jezelf vandaag uitdagen.

Bij Gapstars helpen wij flexibele en toekomstgerichte organisaties om efficiënter te werken met een Agile Center of Excellence, zodat hun klanten des te meer reden hebben om zaken te doen met hen. Innovatieve bedrijven focussen steeds meer op de software component in hun diensten en willen daarnaast de time-to-market drastisch verkorten. We zijn hard onder weg naar een wereld waarin de kernactiviteiten van elk bedrijf zullen worden gebouwd rondom een software component.

Om dit mogelijk te maken heb je hoogopgeleide mensen nodig, zowel in strategie en de software ontwikkeling. Deze mensen zijn vaak moeilijk te vinden, vanwege de enorme vraag en de relatief geringe beschikbaarheid van specifieke vaardigheden. Als gevolg hiervan zijn veel bedrijven actief op zoek over de grens naar de juiste mensen om te kunnen blijven groeien.

Waarom Gapstars?

  1. Kortere time-to-market. Met een Center of Excellence in Sri Lanka, zijn onze klanten in staat om hoge kwaliteit software te bouwen in een korter tijdsbestek. Klanten vinden het geweldig.
  2. Flexibiliteit in capaciteit. Met een kantoor in de Gapstars gemeenschap, genieten onze klanten van een hogere flexibiliteit in het opschalen van hun team. Investeerders vinden het geweldig.
  3. Employee journey. Wij ontwerpen een plan gericht op het realiseren van duurzame groei van het individu en het team. Ontwikkelaars vinden het geweldig.
  4. Wij zijn hip. Zo simpel is het. Getalenteerde ontwikkelaars in Sri Lanka willen werken voor onze klanten, omdat de Gapstars gemeenschap een “great place to work” is.

Kijk voor meer informatie op onze website.

 

lees meer