d.poorterman_11941926

Devin
Poorterman
Bedrijf:
Horloge.nl

Facebook:
Website bedrijf:

Horloge.nl dé Horlogespecialist

Horloge.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van horloges. Advies over een horloge, meerdere horloges bekijken, bestellingen afhalen of een nieuwe band aan uw horloge laten zetten, het is allemaal mogelijk bij Horloge.nl!

Horloge winkels in Rotterdam en Breda

Naast de online verkoop hebben wij een flagship store in Rotterdam waar bijna het volledige assortiment van onze website te bekijken is, en een winkel in Breda.

 

Producten bekijken / afhalen

Bent u online op zoek naar een horloge, maar wilt u het eerst even zien of passen voordat u uw keuze maakt? Dat is geen enkel probleem bij Horloge.nl. Bestel de producten waar u geïnteresseerd in bent op onze website en kies als verzendmethode 'afhalen'. Wij leggen deze producten dan 5 werkdagen apart in Rotterdam, zodat u ze bij ons kunt komen bekijken. Uiteraard zonder aankoopverplichting. Ook kunt u in de winkel in Breda producten bestellen uit onze centrale voorraad en ze daar bekijken.
 

Advies over horloges

Zoekt u een horloge met bepaalde functies of voor een bepaald doel? Wij kunnen u adviseren. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat u te helpen een horloge te kiezen dat aan uw eisen voldoet.
 

Horlogebanden

Bent u op zoek naar een vervangende band of gewoon een andere band voor uw horloge? Ook hier kan Horloge.nl bij helpen. Wij hebben een breed scala van zowel originele merk horlogebanden als universele horlogebanden op voorraad.
 

Reparaties / Vervangen batterij

Voor reparaties buiten garantie of het vervangen van een batterij kunt u terecht bij onze eigen gediplomeerde horlogemakers.

lees meer