marinus_11294986

Marinus
Nutma
Bedrijf:
Hoyhoy

Facebook:
Website bedrijf:

Wie zijn wij?

Hoyhoy is een onafhankelijke vergelijkingssite voor vele verzekeringen en energie. Wij zijn dus geen verzekeraar of energieleverancier. We helpen jou om de beste verzekeringen en energiecontracten te vinden op een website. Wil je jouw gekozen product ook meteen afsluiten? Dat kan in een aantal klikken. Zo bespaar je jezelf flink wat geld en tijd!

https://www.hoyhoy.nl/energie-vergelijken/

Onafhankelijk en objectief vergelijken

We zijn onafhankelijk. We tonen je een objectieve vergelijking van autoverzekeringen, energieverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en zorgverzekeringen. Op onze website vindt u meer informatie over onze vergelijker en financiering van onze vergelijker. 

Vergelijken op prijs én kwaliteit

Onze missie? Nederland op een positieve manier laten zien dat je gemakkelijk kunt besparen op verzekeringen en energie, als je maar goed vergelijkt. En vind je niet alleen prijs, maar ook kwaliteit belangrijk? Ook dan zit je goed bij ons. We vergelijken namelijk ook de voorwaarden. En die nemen we mee in de top 3 die we voor je samenstellen. Lees meer over wie en hoe wij vergelijken.

Voor energieverzekeringen geldt dat je altijd in de vergelijker ziet wat voor energie elke leverancier aanbiedt. Zo weet je of jij voor groene of voor grijze energie betaalt. Op deze manier kun jij zelf zien wat voor stroom en gas jij geleverd krijgt. Wij hebben de beste deals afgesloten met energieleveranciers in Nederland. De goedkoopste leveranciers staan bovenaan in jouw resultatenoverzicht van de vergelijkerspagina.

lees meer