info_10176136

Paul
van
Heeringen
Bedrijf:
IMPACT on the Job

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

'In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots op zijn werk.' Hier zet IMPACT on the Job zich dagelijks voor in! IMPACT on the job is organisator van 'Week van de Bevlogenheid. Volg de Week van de Bevlogenheid via FacebookTwitter, Instagram en LinkedIn.

IMPACT on the Job ervaart dagelijks de groeiversnelling die ontstaat wanneer mensen bevlogen samenwerken aan hun gemeenschappelijke doel. 

Succesvolle bedrijven scoren aantoonbaar beter op bevlogenheid en betrokkenheid. Want bevlogen medewerkers: hebben 50% minder verzuim, zijn ruim 15% productiever, verlaten ca. 40% minder snel het bedrijf, realiseren een 2x zo hoge klanttevredenheid en genereren 10% meer omzet. Hoe gaaf is dat?

Helaas is dit in veel bedrijven nog geen vanzelfsprekendheid. Gevolg: lage of middelmatige scores op zaken als medewerkersbetrokkenheid, klanttevredenheid en bedrijfsresultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat het creëren van bevlogenheid en betrokkenheid ‘key’ is voor meer focus, plezier en resultaat in bedrijven. 

Een duidelijke bedrijfs-/team-purpose en inspirerend leiderschap zijn cruciale voorwaarden om deze bevlogenheid te creëren en te stimuleren. 

IMPACT on the Job begeleidt ambitieuze bedrijven bij:
- Het versneld ontwikkelen van een duidelijke bedrijfs-/team-purpose 
- Het versneld ontwikkelen van inspirerend leiderschap;
- Hoe zorg ik in de dagelijkse praktijk met mijn medewerkers voor een energieke groeiversnelling in bevlogenheid & trots, klanttevredenheid & ambassadeurs & meer business. 

Kern van onze succesvolle hands-on programma’s is: doen, ervaren, samen presteren en vieren, waarbij bedrijven en hun medewerkers zelf ‘on the job’ aan de slag gaan en het beste uit zichzelf halen. 

Ervaring leert dat uw investering binnen een jaar is terugverdiend, terwijl het positieve effect op uw team, uw klant en uw resultaat langjarig is. Kijk, daar worden wij blij van!

lees meer