ruud_11959156

Ruud
Schippers
Bedrijf:
JAMwerkt.nl

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

De online bemiddelaar tussen jong talent en lokale bedrijven

Op zoek naar jong talent in de regio? Of zou je wel eens in een overzicht willen zien welke jongeren en starters in uw omgeving beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging? Dan vindt u het wellicht interessant om te lezen hoe wij door middel van een uitzendplatform jongeren, studenten en starters matchen met bedrijven!

Bij JAMwerkt.nl zijn we namelijk elke dag bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Dat doen we met behulp van verschillende regioteams en een uniek online werkplatform. Voor bedrijven is het mogelijk om eenvoudig opdrachten en vacatures op het platform te plaatsen, maar kun je ook een kijkje nemen in de Talentenbank en bijvoorbeeld direct een profiel opvragen of een sollicitatiegesprek inplannen.
Bedrijven die op zoek zijn naar een flexpool van studenten, kunnen via een handige tool nieuwe diensten toevoegen en real-time zien welke kandidaten al ingepland staan. Kortom, zowel voor tijdelijke opdrachten als voor banen voor onbepaalde tijd is JAM een ideale oplossing om op een snelle manier jong talent uit de regio aan te trekken.

Over JAMwerkt.nl
Sinds november 2018 zijn we met ons kantoor en 17 enthousiaste collega's gevestigd in Eindhoven, op loopafstand van Eindhoven Airport. We zijn inmiddels actief in meer dan de helft van Noord-Brabant en we zijn steeds op zoek naar ambitieuze regiomanagers, accountmanagers en recruiters die er samen met ons voor willen zorgen dat jongeren, studenten en starters straks in heel Nederland eenvoudig een leuke en passende bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in de buurt kunnen vinden. 

Op dit kaartje vind je de regio’s waar we momenteel actief zijn met het platform. Als een olievlek zijn we op deze manier via aangrenzende regio’s aan het uitbreiden in Noord-Brabant. In de regio’s waarin we actief zijn willen we namelijk wel voldoende vraag en aanbod hebben. 

Ben je op zoek naar een baan waarin je je ondernemerschap helemaal kwijt kunt en wil je samen met ons de koers van het bedrijf bepalen met jouw ideeën? Bekijk dan de vacatures via onze werken-bij-site

lees meer