mila_1811721

Mila
Bahadoersing
Bedrijf:
Jaya Experience & Incentive

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Jaya Experience biedt  maatwerk arrangementen &  Incentives naar Suriname. Elke reis is anders, afhankelijk van het doel, de locatie en doelgroep.  Hierbij  gaat Jaya Experience graag  een stapje verder in de keuze, het entertainment en de communicatie rondom de motivatiereis of het evenement. Alles op maat voor u gemaakt. Bovendien heeft u geen omslachtige werkwijze voor diverse onderdelen naar meerdere leveranciers. Alle expertise vindt u onder één dak.

Jaya Experience  beschikt over een in de jaren zorgvuldig opgebouwd netwerk van agenten wereldwijd. waaronder zij een goede prijs en kwaliteit kan aanbieden en voor de juiste beleving deuren kan openen die voor anderen gesloten blijven.

Jaya Experience (mede handelend onder Explore Suriname.nl) is de promotor van district toerisme en duurzaam toerisme in Suriname. Jaya Experience bedient alle doelgroepen die er voor de districten duurzaam toerisme en de economie toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers, bewoners en toeristen. Jaya Experience wil door de kwaliteiten van de afzonderlijke ondernemers in toerisme te bundelen, te promoten, de samenwerking te stimuleren en gezamenlijk naar buiten te treden. Zij organiseert daarvoor bijeenkomsten, zoekt actief naar contacten met het bedrijfsleven en initieert projecten. Bedrijvenmarkt(beurs). Jaya Experience is altijd op zoek naar ondernemers die met ons willen samenwerken om - over en weer - meer zaken te doen door het promoten van Suriname en het actief benaderen van de doelgroep! 

Tevens  organiseert Jaya Experience  handelsmissies en gezamenlijke beursdeelname in het buitenland voor ondernemers, met als doel het vergroten van hun zichtbaarheid en zoektocht naar kansen en nieuwe markten en handelsbevordering.

☛ Wil je mij connecten, heb je een vraag of opmerking?
✆ +31 637030311 (NL)
✆ +597 - 8576522 (SR)
☁ Skype: milabahadoersing
mila@jayaexperience.nl

lees meer
contact

Soortgelijke members

Bjorn Poels

CityInformation

Roel Spans

Funduzo B.V.

Herbert Veneberg

Haardenexpert

Members uit de buurt