superlifecompany_1884021

Tech event voor kids & (groot)ouders ~ JuniorMakers Festival

Drones, Phones, 3D printen, Coding & More Future Fun

Make it Yourself op het JuniorMakers Festival

if kids can dream it, they can make it

Datum en tijdstip: zaterdag 19 november 2016, van 11.00 tot 18.00

Waar: WTC, Prinses Beatrixlaan 582 Den Haag

Gek op dingen zelf maken? Het JuniorMakers Festival daagt junioren van 5 tot en met 15 jaar uit de wereld om zich heen vorm te geven. Kom zaterdag 19 november 2016 naar het WTC in Den Haag en leef je uit in een Future Palace vol educatieve apps en games, 3D printers, drones, technisch speelgoed en robots. Uiteraard is het nodige entertainment aanwezig.

Ontwerp je eigen speelgoed en print het in 3D. Leer programmeren en laat je SmartGurlzTM robot een hindernisparcours afleggen. Ontdek hoe een drone werkt en bespioneer er je eigen ouders mee! Op het JuniorMakers Festival maak je samen met anderen een spannende ontdekkingstocht langs innovatieve technologieën.

In workshops en demonstraties laten professionals zien hoe je deze technologieën precies inzet. Je leert bijvoorbeeld omgaan met de nieuwste robotics en drones en ziet hoe je met een 3D printer de ideeën in je hoofd ook echt in handen krijgt.

Duizelt het je al van alle nieuwe indrukken? Ga lekker zitten, bestel een hapje en een drankje, en geniet van ons entertainmentprogramma. Het JuniorMakers Festival biedt voor elk wat wils; kinderen (5 t/m 15), ouders, grootouders, basisscholen, leerkrachten.

Kom ook en laat je inspireren!

Het JuniorMakers Festival vindt plaats op zaterdag 19 november van 11.00 tot 18.00 uur in het World Trade Center te Den Haag.

Tickets kosten € 6,50 voor junioren tot en met 15 jaar en € 8,50 voor iedereen ouder dan 15 jaar. Bestel je tickets via www.juniormakers.nl  

JuniorEvents

De drijvende kracht achter het JuniorMakers Festival is de stichting JuniorEvents. Onder het motto samen doen, zelf doen stimuleert JuniorEvents jonge mensen tot zelfstandigheid via het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten en mogelijkheden. www.juniorevents.nl

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.juniormakers.nl

Volg ons op

www.facebook.com/juniormakers

www.twitter.com/juniormakers

www.instagram.com/juniormakers

 

Standhouders, partners en media voor JuniorMakers Festival

Meedoen? Standhouders, partners en media kunnen contact opnemen met Peter van Klaveren via info@juniorevents.nl

JuniorEvents brengt de doelgroep (junioren en/of ouders) in een moment samen. Het bedenken en organiseren van thematische events en activiteiten doen wij in vele vormen. Je kunt daarbij denken aan: beurzen, markten, workshops, cursussen, feestjes, theatershows, onderwijsfestivals, muziekoptredens, etc.

JuniorEvents organiseert deze events en activiteiten voor junioren (0 t/m 15 jaar) op eigen kracht of in opdracht van onze klanten: bedrijven, winkels, winkelgebieden, cultureel-maatschappelijke instellingen, onderwijsinstellingen.

Bedrijven die passen binnen de sfeer en het concept van het festival kunnen contact opnemen met Peter van Klaveren (info@juniorevents.nl of mobiel 06 386 871 61).

 

lees meer
contact

Peter
's advertentie

Soortgelijke members

Rebecca Roggeveen

Purpose Recruitment

Joost Heijligers

Future of Finance

Members uit de buurt

Sanny Ros

VenturesOne

Sacha Zijlmans

Haagse gezonde zaken

Ron Simon

Augmented Me Holding B.V.