marketing_11849431

Menno
Wibier
Bedrijf:
Leoprinting - Van idee tot product.

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Passie voor het creëren van jouw excellente promotie

Leoprinting is onderdeel van LeoGroup en is specialist in papieren promotionele producten met de gedachte om bedrijven aan waardevolle promotie te helpen. Leoprinting is gevestigd in zeven landen door heel Europa en heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren om relaties te bouwen én te versterken. 

Van Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken (Leo Sales Promotions) tot luxe producten volledig op maat gemaakt, altijd voorzien van een bedrijfslogo, passende boodschap of ontworpen in uw huisstijl. Inmiddels biedt Leoprinting samen met de LeoGroup een totaalpakket van producten en diensten aan om bedrijven door de jaren heen grote visibiliteit te blijven garanderen. 

Deskundig advies 

Ons team bestaande uit een verkoopafdeling, productontwikkeling, administratie, studio medewerkers en grafisch ontwerpers werken elke dag met veel plezier om uw doelstellingen te behalen. Dit geeft voldoening zowel voor de klant als voor onszelf als we zien dat we hebben mogen meewerken aan een succes, kortom impact maken. Of het nu gaat om advies over druktechnieken, bestandscontrole, ontwerpen, aflevertijden of ideeën als u er zelf even niet uit komt. Met een studio, gratis grafische ondersteuning, persoonlijk contact en professioneel advies wordt u volledig ontzorgd van idee tot eindproduct.

Net even een stap verder gaan

Ondanks de vele producten op de website gaat ons aanbod verder dan dit. Heeft u een creatief idee voor promotie, vraag het ons en wij gaan over tot realisatie. Bijvoorbeeld een boek van uw eigen materiaal, een rijk gevulde goodiebag of een eigen kookboek creëren? Ons team van professionals staat altijd open voor creatieve ideeën en zullen deze met grootste zorg uitvoeren. 

Ook voor spoedleveringen of overige bijzondere wensen kunt u bij Leoprinting terecht. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Succesverhalen

Met trots hebben grote internationale merken als KPN, ViaVan, Picnic, IKEA, Zalando en Spaces al gebruikt gemaakt van diverse producten en diensten van Leoprinting. 

Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze klantcases.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een promotioneel product, wilt u iets volledig op maat laten maken of bent u op zoek naar een partner in Marketing & Communicatie? Neem direct contact met ons op, onze specialisten helpen uw graag verder.

Bel naar +31(0)72-7112998 of mail naar contact@leoprinting.com
 

Leoprinting en Leo Sales Promotions zijn onderdeel van LeoGroup, partner op het gebied van Marketing & Communicatie. 

lees meer