maurits_6247961

Maurits Riton
Logtenberg
Bedrijf:
Mac Leasy - Mac Repair, Swap & Cloud Services

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Waarom doen we het?

Veel mensen willen een Mac. Logisch: een Mac is snel, veilig, betrouwbaar en werkt gemakkelijk. Maar helaas kan niet iedereen zich een Mac veroorloven. Apple en Apple-resellers geven daarbij ook slechts 1 tot 2 jaar garantie, reparaties zijn kostbaar en service & support stopt na 5 jaar.

Dit kan ook anders. Iedere Mac die goed onderhouden wordt, kan 6 tot 12 jaar mee. Door co-working, circulair en duurzaam maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen is een Mac niet duur, maar duurzaam. Dit maakt een Mac betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Hoe zorgen wij voor een Mac voor iedereen?

  • door het repareren, ruilen (swappen) upgraden, onderhouden en recyclen van kapotte, trage, afgeschreven of oude (vintage) MacBooks of iMacs. We kunnen dit doen door samen te werken met young professionals, zelfstandig professionals, scholen en bedrijven.  
  • door te zorgen dat Mac-gebruikers overal veilig flexibel kunnen werken of studeren met hun Mac in de cloud en zich geen zorgen hoeven te maken over een crash, diefstal, val- en vochtschade van hun Mac of kwijtraken van hun data.

Wat is Mac Leasy?

Mac Leasy B.V. is een Mac Repair, Swap & Cloud Service Kantoor. Ons 1e Mac Service Kantoor is gevestigd in een duurzaam flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West). Mac Leasy levert de snelste Mac reparaties en verkoopt (swapt) de beste gereviseerde Swap Macs tegen de laagste prijs.

Waar staan we voor?

Samenwerken, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. Dit doen wij door kapotte, trage, oude (vintage) of afgeschreven Macs te reviseren voor een tweede, derde of vierde leven.

Wat is ons doel?

Onze ambitie is elke Mac te verduurzamen en daarmee extra stage, werkplekleren en werkgelegenheid te creëren voor jonge professionals, (zelfstandige) professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken en hiermee de mogelijkheid te bieden dat 25% van de laptops gebruikers zich een Mac kan veroorloven.

Triple win

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Geloof jij ook in kwaliteit, en samenwerken? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op! We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer kansen te creëren.

lees meer