maurits_6247961

Maurits Riton
Logtenberg
Bedrijf:
Mac Leasy - Mac Repair, Swap & Cloud Services

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Waarom doen we het?

Het vervangen van een Mac om de 2,3 of 5 jaar draagt niet bij aan een schoner milieu, brengt onnodig hoge kosten met zich mee en is bovendien niet noodzakelijk. Aangezien een Mac een duurzaam & kwaliteitsproduct is en makkelijk 6 tot 12 jaar meegaat.

Daarom is het verstandiger om een kapotte, trage, oude of afgeschreven Mac te laten repareren, ruilen, refurbished of recyclen i.p.v. een nieuwe te kopen.

Hoe doen wij dat?

  • het repareren, ruilen (swappen), upgraden, onderhouden, recyclen en refurbishen van kapotte, trage, afgeschreven of oude (vintage) MacBooks of iMacs. Door co-working met (jonge) professionals, scholen en bedrijven houden wij de kosten laag.
  • door je Mac Cloud Startklaar te maken zodat het je tijdwinst, kostenbesparing en minder ICT problemen oplevert.

Wat is Mac Leasy?

Mac Leasy B.V. is het 1e Full Service Kantoor van Nederland voor je Mac. Onze Full Service Kantoor voor je Mac is gevestigd in een duurzaam flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West). Mac Leasy levert snelle, persoonlijke en duurzame Mac Services.

Waar staan we voor?

Samenwerken, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. Dit doen wij door kapotte, trage, oude (vintage) of afgeschreven Macs te reviseren voor een tweede, derde of vierde leven.

Wat is ons doel?

Onze ambitie is elke Mac te verduurzamen en daarmee extra stage, werkplekleren en werkgelegenheid te creëren voor jonge professionals, (zelfstandige) professionals en jongeren uit de Utrechtse krachtwijken en hiermee de mogelijkheid te bieden dat 25% van de laptops gebruikers zich een Mac kan veroorloven.

Triple win

In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Geloof jij ook in kwaliteit, en samenwerken? En wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op! We gaan graag in gesprek met je om samen nog meer kansen te creëren.

lees meer