maurits_6247961

Maurits Riton
Logtenberg
Bedrijf:
Macleasy - Mac Health Services

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Waarom doen we het?
Een gezonde Mac heeft een levensduur tot wel 12 jaar. Als je de Mac Health Services uitvoert, hoef je dus niet om de 2, 3 of 5 jaar een nieuwe of een refurbished Mac te kopen. Dit is duurzamer, beter voor je portemonnee en het milieu en bovendien ook nog maatschappelijk verantwoord.

Wat is Macleasy?
Macleasy is een duurzaam Mac Health Service Kantoor en is gevestigd in een duurzaam en modern flexplekkantoor in Utrecht (HNK Utrecht West).

Wat doet Macleasy?
Macleasy verduurzaamt gecrashte, kapotte, trage en oude MacBooks of iMacs d.m.v. 1O unieke & duurzame Mac Health Services: gratis health check, cloud startklaar, onderhoud, APK, clean install, upgrade, reparatie, data recovery, ruil en donatie. Snelle Mac health services en kwaliteit voor de laagste prijs.

Waar staan we voor?
Samenwerken, duurzaamheid en circulair maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen staan bij ons centraal. Wij zetten ons in voor meer gezonde werkplek, een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons. 

Wat is ons doel?
Onze ambitie is om elke MacBook of iMac te verduurzamen zodat jij levenslang een betrouwbare & betaalbare Mac hebt en hierdoor samen met ons een bijdrage levert aan een betere toekomst en een schoner milieu voor de generaties na ons.

Wat is onze kracht?
In je eentje kom je ver, maar samen bereik je meer! Met deze gedachte werken wij samen met scholen, bedrijven, professionals en studenten. Wij geloven in triple win. Door onze samenwerkingen leveren we snelle, betaalbare services van hoge kwaliteit.

lees meer