jouke_11510851

Jouke
de
Jong
Bedrijf:
Machielsen

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

The multi language content connoisseurs

Not your average vertaalbureau

Above and beyond…

We zijn het vertaalbureau van de toekomst. In een wereld waar grenzen vervagen en waar technologie zich sneller ontwikkelt dan Usain Bolt kan rennen, heb je meer dan een vertaalbureau nodig. Je wilt een ervaren taalpartner die jou met een combinatie van taal- en marketingkennis succesvol kan maken in elke taal. Machielsen is je one-stop-shop voor internationale marketing & communicatie.

Content marketing bureau 

Content marketing is de effectiefste manier om de groeiambities van je organisatie waar te maken. Waarom? De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd en met goede content marketing voorzien we in deze behoefte. We maken een strategie op maat en produceren content die bij jouw organisatie past. We werken structureel aan je vindbaarheid en we meten hoeveel impact we maken op basis van KPI’s.

Vertaalbureau

In iedere uiting staat de boodschap die je wilt overbrengen centraal. Tekst is letterlijk het hart van je communicatie, in iedere taal. Een goede vertaling is essentieel om jouw boodschap op een doeltreffende manier over te brengen bij je doelgroep. Een goede vertaling kan zelfs doorslaggevend zijn bij het gunnen van een opdracht. Met onze kennis en expertise voegen we waarde toe aan jouw internationale succes. We zetten twee native vertalers in voor iedere vertaalopdracht. 

Contact

tel: +31 50 309 31 62 - mail: office@machielsen

 

lees meer