merik_1015526

Met Research Heroes brengen we je in contact met 'local market research heroes' all over the world.
Heb je een project in Nederland of wil je juist een nieuwe markt onderzoeken?
Op het platform post je je project en local heroes reageren. Dit zijn professionals die zonder tussenkomst van derden voor jou werken. Door het directe contact krijg je een optimale prijs/kwaliteit verhouding voor jouw volgende marktonderzoek.

CG Selecties faciliteert marktonderzoek in Nederland. CG heeft een panel met >100.000 nederlanders, locaties voor focusgroepen, werft deelnemers voor onderzoek en heeft software voor online enquetes / rapportages. Bespreek je behoeften met ons en we kunnen het voor je uitvoeren of we zoeken de mensen erbij om exact jouw vraag te beantwoorden.

De djem insight studio is een kwalitatief hoogstaand marktonderzoekbureau bestaande uit 2 zeer ervaren onderzoekers/consultants met samen zo'n 50 jaar ervaring. 

 Persoonlijk: 
Iedere dag bezig zijn met ideeën/initiatieven die impact hebben. Terugkerende thema's:

- Challengen van de bestaande orde
- Social entrepreneurship: bijdrage aan maatschappelijke issues vanuit een bedrijfsmatige aanpak
- Klantwaarde: waar wordt de klant blij van en waar wil deze ook voor betalen?   

De mensen waarmee ik iets tot stand breng, kunnen variëren van initiatief tot initiatief. Geen afgebakende grenzen maar juist samenwerking tussen aanvullende/complementaire geesten. Nieuwe dingen leren, van en met enthousiaste mensen, dan is iedere dag te kort. 

Voel je je ook aangetrokken tot deze motivaties? Laten we dan linken en contact houden!

lees meer