harry.vorenkamp_11839816

Harry
Vorenkamp
Bedrijf:
Zivier / Instruct-Pro verhogen de veiligheid en verlagen de faalkosten

Zivier / Instruct-Pro software verhoogt veiligheid, verlaagt faalkosten en vergroot inzetbaarheid werknemers!

Onze onderneming ontwikkelt en onderhoud applicaties om het bedrijfsleven een betere positie te geven bij uit te voeren werkzaamheden. De maakindustrie, installatie-, infra- en bouwbedrijven, de gezondheidszorg, de transportsector en overheden in binnen- en buitenland maken met succes gebruik van onze innovaties. 

Zivier is het professionele online kennis – en leerplatform (SaaS) specifiek voor uw eigen onderneming. De uitgebreide functionaliteiten worden modulair aangeboden opdat leren eenvoudig en leuk blijft voor alle werknemers. U stemt de leermethode af op de gebruikers in 9 verschillende talen. De aantoonbaarheid van de aanwezige kennisniveaus in uw onderneming vormen steeds vaker een belangrijk element bij de keuze in samenwerkingen. U volgt de resultaten van kennisontwikkeling binnen uw organisatie op de voet.

U bereikt met Instruct-Pro, innovatieve software voor werkprocessen, een verhoogde veiligheid tijdens uit te voeren werkzaamheden, directe vermindering van faalkosten en een optimale inzetbaarheid van uw werknemers. De gemakkelijke app maakt support tijdens de specifieke werkzaamheden voor elke vakman bereikbaar. Naast werktekeningen, onderhoudsschema's en opdrachtbonnen zijn in de app ook video's, foto's en textuele uitleg opgenomen. Alles binnen handbereik op de werklocatie en direct te koppelen met uw bestaande systemen. Momenteel is ons team van programmeurs bezig aan een volgende versie waarin wensen van gebruikers worden meegenomen, zoals materiaalverbruik en chatfuncties voor directe gegevensuitwisseling. 

Bent u op zoek naar een goede manier om duurzaam te ondernemen? Bel ons dan direct op 0573 289015

 

lees meer