stephan_9925576

Stephan
Bosman
Bedrijf:
Need State One

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Need State One is in 2015 opgericht door Stephan Bosman. Stephan Bosman is een rasondernemer en bekend van Neomax, Bright Migration en als investeerder van o.a. Banenmatch.

Need State One helpt klanten kopen op een menselijke manier. We helpen bedrijven groeien met minimaal 20% groei ieder jaar.
De grootste uitdaging voor jou als ondernemer, beslisser is de digitale transformatie. Hoe manage je jouw bedrijf door de digitale transfomatie?We love digital. We are and work with digital nomads.

We zijn Digital Nomads. We versterken je merk. 
Met een heldere strategie, effectief en geoptimaliseert sales- en marketingproces. Met een team van specialisten nemen we audits en interviews af, doen research, valideren en zetten deze informatie om in acties, strategie en executie.

We helpen je door je digitale transformatie. Met een team aan specialisten zorgen we voor een gestroomlijnde transitie. 

  • Versterken van je merk(beleving)
  • Focus kernklanten/ prospects
  • Social Selling
  • Big data. We helpen je om deze data te analyseren, implementeren, segmenteren en converteren. Converteer je social fans naar klant!

Ze is expert is het verzamelen van specifieke, online data waardoor ze precies weten welke campagnes en middelen er moeten worden ingezet om sales te genereren. Het doel van Need One State is prospects omzetten in waardevolle klanten.

lees meer

 

Persberichten