mvanderhoeden_11861136

Martijn
van der
Hoeden
Bedrijf:
No Monkey Business®

Linkedin:
Website bedrijf:

Bedrijf verkopen? No Monkey Business begeleidt je tech-bedrijf naar een Dream Exit

Je denkt erover om je bedrijf te verkopen. Of je werkt juist toe naar een flinke groei en wilt kapitaal ophalen. In beide gevallen is het belangrijk dat je je organisatie maximaal aantrekkelijk maakt voor gegadigden. Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je tech-bedrijf bijna uit de etalage knapt? 

Ondernemers helpen ondernemers 

Bij No Monkey Business werken ervaren ondernemers uit de technische sector die het groei- en verkoopproces allemaal al hebben meegemaakt. We zijn zelf met vallen en opstaan wijzer geworden. Alle valkuilen hebben we van binnen gezien. Ook grote successen hebben we meegemaakt. En al die wijsheid delen we graag met jou.

Unieke, praktische methode

No Monkey Business heeft een unieke methode ontwikkeld om jouw doel te bereiken: een Dream Exit of voldoende kapitaal om verder te groeien. Deze methode heet het 4 Step Exit Program®. Je doorloopt dit programma in duidelijk afgebakende stappen. Het doel: de beste versie van jouw bedrijf neerzetten. Iedere fase heeft een duidelijk eindresultaat. Zo houd je alle neuzen dezelfde kant op en blijft iedereen gemotiveerd.

Klankbord voor DGA en managementteam

Het coachen van managementteams is iets dat we al jaren doen. Voor de DGA zijn we een klankboard. Door onze ervaring te delen, voegen we veel waarde toe aan het traject. En doordat we precies weten hoe kopers denken en wat ze willen zien, zijn wij de aangewezen partij om je op weg te helpen naar een droom-exit of groeispurt.

lees meer