finance_11637026

Renée
Müller
Bedrijf:
OZMO cloud communications

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

OZMO cloud communications is gespecialiseerd in clouddiensten voor de zakelijke markt. Dankzij onze twee geavanceerde cloud telefonie oplossingen (Swyx & 3CX) die we aanvullen met diensten zoals webcare, video conference en visuele telefoniewachtrijen ben je verzekerd van de best passende technologie voor jouw bedrijf. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst.

Communicatie zit in ons DNA en we weten als geen ander dat communicatie verder gaat dan enkel bellen. We tillen de standaard naar een hoger niveau, met oplossingen op maat. Communiceren met diensten van OZMO is verfrissend en als water uit de kraan: het werkt gewoon.

OZMO zoekt een perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software, mensen en technologie. Focus op groei noemen we dat ook wel. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt kun je niet achter blijven. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel. Groei in flexibiliteit, in tevreden klanten, in innovatief vermogen – welk type groei ambieer jij? Wij helpen je vooruit te denken met technologische ontwikkelingen, zodat jij klaar bent voor de toekomst.

Daarnaast houden wij van maatwerk. Doordat OZMO cloud communications gebaseerd is op software, kunnen we telefonie koppelen met bedrijfssoftware, precies hoe jij het wil. We maken alles voor jou op maat. Bovendien vinden we persoonlijke aandacht gewoon erg belangrijk. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om het beste advies te geven – elk bedrijf is tenslotte uniek.

lees meer

 

Persberichten