emile_11217426

Emile
Langerak
Bedrijf:
Ondernemerschap Academy®

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

We helpen jou als ondernemer om te groeien. Groeien om het beste uit jezelf te halen, om met vertrouwen te ondernemen en niet hard, maar met het hart te ondernemen. We geven je persoonlijke inzichten en helpen je de juiste strategische keuzes te maken die je bedrijf toekomstbestendig maken.

In al onze adviestrajecten, coachingsessies en onze programma’s hebben wij aandacht voor jou én je bedrijf, wat in onze visie onlosmakelijk aan elkaar verbonden is. Wij geloven niet in of-of, maar in én-én. Onze oprechte overtuiging is dat je beiden nodig hebt om écht succesvol te kunnen zijn. Waarbij de definitie van succes staat voor een bloeiend bedrijf met de juiste energie en passie. Een bedrijf waar jij vol bezieling kan ondernemen, waar je medewerkers met plezier werken, waar je de trots werkelijk voelt en jullie als team tot ongekende resultaten komen. En waarbij iedereen van betekenis is.

Wij zijn van betekenis voor jou, voor je omgeving en voor alle mensen die met jou werken door jou én je bedrijf te helpen groeien. Door je de juiste inzichten te bieden en strategische keuzes te maken die je bedrijf toekomstbestendig maken.

Dat doen we door ondernemers intensieve begeleiding te bieden om de gewenste strategie te bepalen, verandering te realiseren en zich persoonlijk te ontwikkelen met de focus op leiderschap, strategie & team.

Strategisch advies
Persoonlijke coaching
• In company trajecten
High impact masterclasses
• Inspirerende seminars

lees meer