emile_11217426

Emile
Langerak
Bedrijf:
Ondernemerschap Academy®

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Wij zijn er voor ondernemers die de mouwen opstropen en de medewerkers die zichzelf verder willen ontwikkelen. Voor degenen die succesvol willen doorgroeien en weten dat groei bij jezelf begint. Voor iedereen die niet wakker willen liggen vanwege problemen, maar uitdagingen met beide handen aanpakken en in actie komen.

Iedereen leert op een andere manier. Laat u coachen door uw persoonlijke business coach, kies voor een teamtraining om samen met uw medewerkers een duurzame verandering te realiseren of neem deel aan één van onze ondernemerschap programma’s samen met gelijkgestemde ondernemers.

Met ons team van adviseurs, coaches en trainers hebben we de juiste hulp, expertise en ervaring in huis hebben om u verder te brengen. Dat doen we met 1-op-1 coachingstrajecten, teamtrainingen en ondernemerschap programma’s.

Maar daar houdt het niet op. We brengen ondernemers met elkaar in contact tijdens inspirerende events om elkaar te inspireren en versterken. Kortom, u kunt ervan op aan dat we er voor u zijn en u in iedere (volgende) fase van uw bedrijf helpen.

lees meer