fritsgalle_11691891

Frits
Galle
Bedrijf:
PER4MANCE

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Zoek je een trainingsbureau dat het echt anders aanpakt? Maak dan kennis met PER4MANCE. Je komt ons niet tegen met dikke theoriemappen en ellenlange beamerpresentaties. Wij putten in onze aanpak uit jarenlange praktijkervaring en kennis van psychologie en gedrag.

Mens en resultaat verbinden

Als trainers, coaches en adviseurs zijn we steeds op zoek naar de nieuwste inzichten, tools en praktische hulpmiddelen om organisaties en individuen maximaal te ondersteunen. Ieder van ons doet dit op zijn manier, vanuit zijn eigen achtergrond en met zijn persoonlijke kwaliteiten. Onze gezamenlijke passie? Wij willen mens en resultaat met elkaar verbinden.

PER4MANCE leidt tot beweging

Onze naam zegt het al: we zijn gericht op performance, op resultaat. Betere resultaten bereik je door gedrag te begrijpen. En door de vaardigheden te leren om je gedrag daadwerkelijk te kunnen veranderen. Maar nog belangrijker: wij creëren energie. Die zorgt ervoor dat de deelnemers echt aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen.

Het is onze missie om individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen.

Wil je meer weten over onze organisatie en aanpak? Neem contact met ons op.

lees meer