Pink Ice Solutions

Pascal
van
Zandvoort
Bedrijf:
Maatwerk software ontwikkeling

Linkedin:
Website bedrijf:

Bedankt voor het bezoeken van ons partner profiel. Pink Ice Solutions is een softwarebedrijf in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in E-commerce en Java. Wij bouwen online producten zoals maatwerk software koppelingen, Webapplicaties, SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service), maatwerk e-commerce platformen en apps.

Partners
Wij werken met Digital Agencies, Marketing & Advertising, Internet en Design bureau's. Deze bedrijven hebben de meest geweldige ideeën en veel van deze ideeën kunnen ze zelf prima uitvoeren met standaard (open source) pakketten zoals Drupal, Wordpress, Magento. Echter soms is het noodzakelijk om naar maatwerk oplossingen te kijken. Dat is nu precies wat wij doen, complexe IT oplossingen. Als java developer, maatwerk E-commerce specialist kunnen wij maatwerk leveren aan deze partners. Voor software ontwikkeling advies op maat, neem contact op

Multinationals
Wij werken ook voor Multinationals in Europa. Ook hier bieden wij maatwerk diensten aan en bouwen we gave dingen met hoge kwaliteit programmeer werk. Vaak zijn dit grote (eCommerce) platformen volledig maatwerk gebouwd, gekoppeld met eigen CRM systemen.

Als je wilt kijken wat wij voor u kunnen betekenen, stuur een bericht naar pascal@pinkice.eu.

Enkele projecten:
Bloemen bezorgen Nederland
Flower delivery UK

Thuiswinkel Regiobloemist

lees meer