kim_11317971

Kim
Jansen
Bedrijf:
PixioCard

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

DE PIXIOCARD
Breng uw boodschap tot leven met een hoogwaardig videoscherm geïntegreerd in een papieren kaart!

De ultieme video-in-print beleving!

PixioCard is een volledig in uw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. PixioCard combineert zo het beste van twee werelden. Uw boodschap bereikt gegarandeerd en op originele wijze de ontvanger! 

Originele videokaart met uw eigen videoboodschap

'Videokaart'? 'Smart card'? 'VIP'-card? De PixioCard is het allemaal, maar eigenlijk is de PixioCard nergens mee te vergelijken. Met de PixioCard geeft u letterlijk en figuurlijk uw visitekaartje af.

De PixioCard is uniek dankzij de ongekend hoge attentiewaarde. En bijzonder vanwege de eindeloze toepassingsmogelijkheden: van originele (en gepersonaliseerde) uitnodigingen voor bijvoorbeeld een beurs of een originele uitnodiging voor een receptie tot direct mailings en presentaties.

Wilt u direct onze prijslijst downloaden? Klik hier!
Meer inspiratie? Download dan hier onze inspiratiefolder!

Bereik uw doelgroep!

Met de PixioCard kan de ontvanger in feite niet om uw boodschap heen. 
Uiterst effectief voor uitnodigingen en DM-acties, maar ook voor instructies of handleidingen en zelfs gesproken brochures.

Bijzonder hoge attentiewaarde

Geen enkel medium trekt zoveel aandacht bij de ontvanger als de PixioCard.

Vormgeving volledig in uw (huis)stijl

De PixioCard wordt volledig full colour geprint in uw eigen ontwerp. De kaart is afgewerkt met een luxe matte of glanzende finish. Zelfs gepersonaliseerde opdruk is mogelijk!

Zeer breed inzetbaar

Ook ideaal voor bijvoorbeeld een persoonlijke (kerst)groet, 'levende' visitekaartjes voor uw accountmanagers en het onder de aandacht brengen van productintroducties en (werk)instructies.

Van visitekaart tot A4

De PixioCard is verkrijgbaar als visitekaartje, A5-kaart en zelfs A4-kaart. 
Staand of liggend? De keus is aan u!

Hoogwaardig LCD-scherm

Met een scherm van 2.4, 2.8, 4.3, 5.0 en zelfs 7.0 inch is de PixioCard geschikt voor iedere toepassing en bereikbaar voor elk budget.

Meerdere video's

Wilt u meerdere video's laten zien? Geen probleem, dankzij de geïntegreerde buttons kan de PixioCard tot wel 6 video's afspelen.

Slechts 7 dagen levertijd

Omdat de PixioCard in Nederland geproduceerd wordt, kunt u de PixioCard binnen 7 werkdagen al in huis hebben. Dit gaat altijd in overleg met uw reseller!

lees meer