stefan_11739236

Colin
Groos
Bedrijf:
RevenYOU

Facebook:
Website bedrijf:

RevenYOU:  Welkom in de wereld van geautomatiseerde handelsstrategieën  Niet alleen de grote bedrijven en banken zullen in de toekomst toegang hebben tot Quants en de meest hoogwaardige handels technologiën; RevenYOU geeft iedereen in de wereld gelijke kansen op hoge rendementen, via een simpele app.

Wat is RevenYOU precies? 

RevenYOU geeft u via de app heel eenvoudig toegang tot de meest hoogwaardige algoritmes, bots en technologieën. Met een tip in de app doet u mee met de besten in hun vak.
Waarom zitten de beste traders op RevenYOU? Het is een innovatief open platform voor de nieuwe generatie. Handel beter, sneller en efficiënter met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning. Deel eenvoudig jouw strategieën en successen met anderen!
Maak gebruik van de kennis van de bots makers. Tot nu toe handelden deze slimmeriken alleen met eigen geld, of met geld van investeerders. Met RevenYOU kunnen ze de hele wereld veilig bedienen. Zij verdienen zo (veel) meer en u kunt profiteren van deze nieuwe kijk op het delen van kennis en het handelen met algoritmes.
Het platform staat al, de app komt in januari 2019. Al meer dan 6000 tech teams zijn ingeschreven. We zien rendementen hoger dan die bij traditionele beleggers adviseurs zoals Goldman Sachs.

Q1 2019 update:

- 5500 teams van developers en Artificial Intelligence data scientists zijn algoritmes aan het maken op ons platform
- De app gaat live in april 2019
- Ons platform begint in de cryptomarket, maar zal snel uitbreiden naar andere markten zoals forex en aandelen

lees meer