cosmas_11287826

Cosmas
Blaauw
Bedrijf:
SharePeople

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

SharePeople, zéker met elkaar!

SharePeople is een sterk, groeiend netwerk van gezonde, zelfstandige ondernemers dat elkaar een inkomen geeft bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zonder tussenkomst van een verzekeraar en zonder premie te betalen. SharePeople is in de zomer van 2017 gestart en groeit op dit moment zo’n 20% per maand. SharePeople is geen verzekeraar, maar een online crowdsurance platform. 

Enkele voordelen van SharePeople

  • Direct online te regelen: geen vergaderingen, medische test of inkomenstoets, geen wachttijd, geen gedoe.
  • Zeer lage kosten: € 10 /maand + eventuele donaties aan zieke deelnemers. Zolang er niemand ziek is betaal je niets.
  • Preventie: met het geld dat we maandelijks overhouden proberen we 'ziek zijn' te voorkomen. Daarbij denken vooral aan ‘gezond ondernemen’ en een goede work-life balance. We investeren in onszelf als ondernemer en besteden zaken waar we minder goed in zijn uit aan elkaar. Daarmee voorkomen we ziektes als een burn-out én zo houden we de kosten van SharePeople laag!
  • Professionele begeleiding bij ziekte: de ziekmelding en begeleiding wordt gedaan door een onafhankelijke professionele partij. Privacy is gewaarborgd. 
  • Flexibel: ook voor startups en per maand opzegbaar. Goed te combineren met een AOV met een wachttijd van 2 jaar en/of met een flexibele pensioenvoorziening.
lees meer