Mirjam Bink

Mirjam
Bink
Bedrijf:
ONL

Facebook:
Twitter:
Website bedrijf:

Mirjam Bink is medeoprichter van ONL, een organisatie die luistert, meningen verzamelt, problemen waar ondernemers tegenaan lopen benoemt en vooral aanpakt. Of het nu gaat om het woud aan regelgeving, het gebrek aan technisch geschoold personeel, gebrek aan kredietverstrekking, ingewikkelde aanbestedingsprocedures enz. enz. Niet doorschuiven maar aanpakken.

ONL voor Ondernemers is volledig transparant en stelt de resultaten voorop. Iedere ondernemer heeft direct inspraak. Ondernemers bepalen de richting!

DNOB
Vanaf het begin zijn we op zoek gegaan naar concrete oplossingen voor de problemen waar ondernemers mee te kampen hebben. Belangrijkste issue was en is financiering. Daarom hebben we samen met Credion de DNOB opgericht zodat we hands-on financieringen ontsluiten en arrangeren. 

JongONL
Het JongONL platform zal bestaan uit een grote groep jonge ondernemers die op dit moment de uitdagers zijn van de status quo in Nederland. Jonge ondernemers die groots denken, zichzelf continu willen ontwikkelen en streven naar maatschappelijke impact.

lees meer

Artikelen van deze auteur

 

Persberichten