laurens_11813246

Laurens
Wognum
Bedrijf:
The Locals

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

Wij zijn The Locals,
hét campagnebureau voor
effectieve campagnes.

Wij maken verrassende en meetbare campagnes, met een heldere boodschap! Wij zijn er voor ondernemers en merken die een goede en effectieve campagne kunnen gebruiken. Die verkopen willen verhogen. Leads willen genereren. Het marketing- en salesteam willen stimuleren. Hun naamsbekendheid willen verhogen. Producten of diensten meer zichtbaar willen maken en merken willen laden. Met als doel om jouw bedrijf en merk verder te brengen, zodat jij je vooral met de opbrengst van een succesvolle campagne kan bezighouden. 

Al meer dan 15 jaar creëren wij campagnes voor grote en kleine merken. Wij zorgen voor je branding, concept, content & creatie, design, online marketing & social advertising. Binnen elk budget kunnen wij een campagne creëren. The Locals is gevestigd in Haarlem.

Campagnes van The Locals

Wij hebben succesvolle campagnes gecreëerd voor onder andere NESCAFÉ, Farm Frites, MAGGI, Heineken, NESTLÉ Nutrition, Admicom, Het Flevo-landschap, CHEF, ProPlan en nog vele anderen.

Iedere campagne is uniek.
Alle merken zijn uniek.
Dus onze mensen zijn ook uniek!

Ons team bestaat uit diverse specialisten op uiteenlopende gebieden. Van doorgewinterde conceptdenkers tot buitengewone creatieve designers en verfrissende copywriters.

Klik hier en maak kennis met The Locals!

 

lees meer