marketing_11177681

Danny
ten
Nijenhuis
Bedrijf:
ThePhoneLab

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

ThePhoneLab is in 2015 opgericht door Boris Blijham & Danny ten Nijenhuis. In hun studententijd repareerden zij al iPhones onder de naam IDABO. Vanuit hun studentenkamer sleutelde ze zo nu en dan flink wat iPhones er doorheen. Toen zij hun studie bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit bijna hadden afgerond kwamen ze op het idee de reparatietak van IDABO fulltime door te gaan zetten maar dan onder naam van een nieuw concept: ThePhoneLab. 

ThePhoneLab is in maart 2015 gestart op de marnixstraat met het repareren van Smartphones en Tablets in het centrum van Amsterdam op de Marnixstraat. Zij vonden dat er op dat moment te weinig aanbieders waren die een open en eerlijke werkwijze hanteerden. Bovendien waren deze partijen vaak erg duur en schommelden de prijzen. Ten slotte kreeg je vaak een onvereacht hoge rekening en was de kwaliteit van de reparatie ook niet over te spreken. Schroefjes ontbraken, onderdelen lieten los en nog tal van andere onprofessionele werkwijzen. Wij vonden dat dit beter moest. 

Met deze visie zijn wij de markt gaan veroveren: "Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs". Onze prijzen houden wij zo laag mogelijk en alle onderdelen zijn origineel of van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast laten wij klanten altijd eerlijk weten wat er aan de hand is, wordt er alleen vervangen wat afgesproken is en geven wij 3 maanden garantie op de reparatie.

ThePhoneLab is inmiddels uitgegroeid tot 5 filialen in Amsterdam en is van plan er nog tientallen te openen de komende jaren. Het is de simpelheid die het juist zo succesvol maakt: Snel, betaalbaar & originele onderdelen. Dit allen levert ThePhoneLab ook nog samen met een perfecte service verlening. Zo scoren zij gemiddeld een 9,5 op basis van ruim 1000 gecontroleerde reviews op thefeedbackcompany.  

lees meer

 

Persberichten