wiebe

Wiebe
van de
Lageweg
Bedrijf:
wijnkoperij van de Lageweg

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Bijzondere vondsten
Die bijzondere Shiraz of de heerlijke zoete zomerse rosé; wijnen die we gevonden hebben bij relatief kleine wijnproducenten in het wijngebied Robertson in Zuid-Afrika. Wij importeren de wijn pas nadat we een goed beeld hebben kunnen vormen van de manier waarop de wijn gemaakt is. Iedere wijn die we kiezen moet iets toevoegen aan ons assortiment  en is zeker geen ’tien in een dozijn’ wijn. 
Door onze eigen rechtstreekse import zijn we verzekerd van unieke wijnen en kunnen wij deze aanbieden tegen scherpe prijzen. 

Je kunt altijd even bellen!
We zijn een wijnimporteur met een webwinkel. Dat betekent dat je via de website onze wijnen kunt kopen door een bestelling te plaatsen. Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk bij je of laten afleveren. Maar, we zijn meer dan een webshop; service, persoonlijk advies en verkoop via mail of de telefoon vinden wij minstens net zo belangrijk.

Je kunt je bestelling ook zelf bij ons komen halen. Wel ff bellen we zijn ook wel eens onderweg.
Wij willen namelijk graag dat je een goed gevoel overhoudt als je bij ons hebt gewinkeld. En zo niet, laat het ons dan weten! Wij zijn nooit te oud om te leren.

Wiebe van de Lageweg

lees meer
contact

Soortgelijke members

Nora Schultz

Shore Connection

Karen van der Pauw

Pavone HR Consulting

Johan Molenbroek

Johan Molenbroek Consultancy