tim_12171351

Kym
de
Kuijper
Bedrijf:
VedaWeb

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

VedaWeb is sinds 2010 een hostingbedrijf waarbij innovatie en klanten centraal staan.
Wij investeren voortdurend in de nieuwste technieken en voorzien u daarmee van hoogwaardige hostingoplossingen. Inmiddels hosten wij duizenden websites en hebben wij honderden servers in beheer! 

De beste service 

Onze gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers staan elke dag klaar om u te adviseren en ondersteunen met alles op het gebied van webhosting en cloud-diensten. Daarnaast bieden wij, als een van de weinige aanbieders, telefonische support aan om onze klanten op een goede manier te helpen! U kunt bij ons terecht voor maatwerk oplossingen voor uw hosting en IT: van voordelige kant-en-klaar producten tot aan geavanceerde cloud-oplossingen.

Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

 

Premium webhosting van VedaWeb

Goede webhosting is zeer belangrijk voor een snelle website. De laadtijd en snelheid van uw website is een belangrijk onderdeel voor de beleving van uw bezoekers en voor de vindbaarheid in zoekmachines, zoals Google en Bing. VedaWeb is gespecialiseerd in hoogwaardige en razendsnelle webhosting. Bovendien biedt VedaWeb een erg hoge uptime garantie van maar liefst 99,9%! Uw klanten kunnen daardoor uw website goed bereiken. 

VedaWeb is uw specialist op het gebied van premium webhosting!

 

Uw back-up in de cloud

VedaWeb biedt, naast premium webhosting, cloud-diensten aan die het mogelijk maken om back-ups van uw bestanden op te slaan of samen te werken met collega's. Deze back-ups worden automatisch gemaakt en alle bestanden worden gesynchroniseerd tussen de gewenste computers. Heel handig dus! Bij VedaWeb wordt uw data veilig opgeslagen op eigen Nederlandse bodem. Hierdoor zijn uw bestanden razendsnel beschikbaar en voor niemand toegankelijk behalve voor uzelf. Bovendien kunt u middels de handige webinterface van VedaWeb gemakkelijk uw bestanden bewerken!

U kunt uw cloud-diensten in een compleet pakket samenstellen. Met een handige alles-in-één wizard biedt VedaWeb de mogelijkheid om de benodigde diensten samen te stellen in een op maat gemaakt pakket. Of u nu op zoek bent naar premium webhosting, hosted exchange of cloud-diensten, bij VedaWeb is het mogelijk!

 

Bel ons op: 0495 – 237 777

Mail ons op: sales@vedaweb.nl

lees meer