info_11343811

Mark
van der
Tol
Bedrijf:
weSense

Facebook:
Linkedin:
Website bedrijf:

weSense is een consultancy, training en coaching bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogsensitiviteit binnen bedrijven. 

Door de alsmaar in snelheid toenemende westerse (bedrijfs)cultuur raken meer hoogsensitieve medewerkers burn-out, overspannen of in depressie. Dit terwijl het (h)erkennen van hoogsensitieve medewerkers juist zal leiden tot uitzonderlijke prestaties van zowel de medewerkers als de organisatie. 

Door het creëren van bewustwording omtrent de valkuilen en voordelen van hoogsensitiviteit en het trainen van hoogsensitieve medewerkers en hun managers in de omgang hiervan heeft weSense een preventiemiddel in handen omtrent ziekteverzuim. Onze missie is hoogsensitiviteit uit te laten groeien tot een creatieve en visionaire kracht in uw organisatie. Een waarmee onderscheidend vermogen van uw onderneming kan worden vorm gegeven en de gezondheid van uw medewerkers voorspeld kan worden. 

De doelstelling van weSense is uw hoogsensitieve medewerkers te begeleiden naar en in hun kracht en uw organisatie in te richten met de middelen die zij nodig hebben om te floreren. Dit doen wij door middel van verschillende trainings- en coachingstechnieken en intervisiemomenten. Het resultaat hiervan uit zich in:

  • Preventie van ziekteverzuim (burn-out, overspannenheid en depressie) onder (hoogsensitieve) medewerkers;
  • alarmfunctie voor overbelasting voor alle medewerkers in uw organisatie;
  • duurzame inzetbaarheid van (hoogsensitieve) medewerkers;
  • talent development gericht op intuïtie, creativiteit, innovatie, toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen.

Zo levert weSense een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van uw organisatie. 

Make(s) sense! 

info@weSense.nl 

www.weSense.nl

lees meer

 

Persberichten