maarten@inspiratiereizen.nl

Maarten
Oosterhoff
Bedrijf:
ZP Workshops

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:
  • Ben jij verantwoordelijk voor je eigen omzet en inkomen?
  • Heb je een expertise waarmee jij je inkomen verdient?
  • Wil je een betere, leukere en makkelijkere manier om je boterham te beleggen?

Dan ben je bij ZP-Workshops op de juiste plek

ZP Workshops is er speciaal voor zelfstandige professionals die meer klanten willen, zichzelf beter willen presenteren of goed willen leren onderhandelen. Ben jij ook zo’n expert die het heerlijk vindt om vol passie te werken en je specialisatie te laten zien. Toch jammer dat je ook nog dingen ‘moet’ doen waar je minder goed in bent. Verkopen bijvoorbeeld. Of jezelf presenteren. En zorgen dat je goed onderhandelt, zodat je na deze opdracht weer een volgende krijgt.

Overtuigen, presenteren en onderhandelen

Voor veel zakelijk professionals zijn die minder leuke dingen ‘moetjes’.
We zien er veel professionals mee worstelen. Terwijl je deze vaardigheden heel goed kunt leren! Met tips en ideeën en vooral veel uit proberen creëer jij je eigen stijl, gebouwd op een gedegen fundament. Dat fundament wordt gevormd door de kennis van vele experts en dan wel toe- en aangepast op jouw eigen situatie.

Zwemmen leer je in het water

Dat is waar ZP Workshops goed in is. Professionals een grote stap verder helpen. Met een focus op ‘zelf doen’ in plaats van weten of kijken.
Wij geloven dat je alleen beter in iets wordt als je het oefent. Zoals je leert zwemmen door nat te worden, zo leer je presenteren, verkopen of onderhandelen door het te doén! Met je eigen onderwerpen, content en argumenten. Zodat het direct toepasbaar is in jouw eigen werk.

lees meer