100.000e domeinnaam geregistreerd bij Vimexx

Trots kunnen we melden dat we in de afgelopen week onze 100.000e domeinnaam hebben geregistreerd! Dankzij ons innovatieve platform, zeer scherpe prijzen en alle gratis extra's kiezen steeds meer mensen om hun domeinen bij Vimexx te registreren of te verhuizen. Ondertussen is ons klantenbestand gegroeid naar 35.000 klanten!

Vimexx is registrar bij SIDN en DNS.be en koopt hierdoor direct zeer scherp en realtime in bij de uitgevende organisaties van deze domeinnaam extensies. Binnenkort zullen we nieuwe directe registrars toevoegen aan ons systeem waardoor we bij nog meer organisaties direct kunnen inkopen en nóg scherpere prijzen en snellere registraties kunnen verzorgen. Via onze nieuwe supersnelle én realtime domeinnaam check kun je al jouw domeinen simpel en snel checken op beschikbaarheid. Ook zullen we ons klantenpaneel verder uitbreiden en nog klantvriendelijker maken waardoor het beheren van jouw domeinnamen nog makkelijker zal worden!

Registreer jouw .EU domeinnaam met hoge korting!

Om te vieren dat onze 100.000e domeinnaam geregistreerd is kun je tot 01-08-2018 .EU domeinnamen registreren voor €1,50 exclusief btw via kortingscode: 100-000-domeinnaam-vieren . 

Wij maken hosting simpel voor jou. Gehost in superieure datacenters. Voorzien van groene stroom, ISO certificeringen en gebouwd op een gemotiveerd team.

Ons doel

Wij willen hosting simpel maken waardoor ieder persoon zijn eigen gebouwde website gemakkelijk online kan plaatsen en nog makkelijker kan beheren en dat in combinatie met superieure klantenservice.

Ons serverpark

Onze infrastructuur volledig in ons eigen beheer en gebouwd op jarenlange ervaring en voorzien van de beste apparatuur. Wij opereren tevens een volledig eigen BGP netwerk met eigen transit en peering providers om zodoende zelf bewust te kiezen voor de kortste routes naar alle plekken in de wereld.

Onze infrastructuur in BIT

Die gebouwd is op jarenlange ervaring met alle apparatuur uit de markt waar wij de béste hardware van gekozen hebben! Volledig in eigen beheer in het datacenter in BIT waardoor wij volledige controle hebben en zelf onze kwaliteitseisen kunnen waarmaken!

Geografisch gescheiden DNS servers

Onze geografisch gescheiden DNS servers zorgen ervoor dat bij uitval van een DNS server, jouw website supersnel, stabiel én perfect blijft werken. Hiervoor werken we onder andere tevreden samen met Digitalocean.

RIPE LIR

Om ook toekomst gericht te zijn, zijn wij RIPE LIR en hebben onze IP adressen volledig in eigen beheer. Hierdoor hebben we alle bewegingsvrijheid, zijn we niet gebonden aan leveranciers en kunnen we onze eigen weloverwogen keuzes maken! Benieuwd naar de techniek? Bekijk dan de infrastructure