In 2020 gaat ChromeBurner weer met een mooie en leuke samenwerking van start!

Bo Bendsneyder, de Moto2 coureur uit Rotterdam, start komend jaar met zijn BB64 Academy. Met dit initiatief gaat hij aanstormend Nederlands talent begeleiden en klaarstomen om hun weg naar de GP's te vinden.

De eerste twee pupillen van de BB64 Academy hebben zich al aangemeld in de vorm van Thije Ligtermoed en Jur Wattel. Deze snelle jongens hebben afgelopen jaar hoge ogen gegooid in het Molenaar NSF100 kampioenschap en zullen onder toeziend oog van Bo intensief gaan trainen in het binnen- en buitenland, met als doel om met 3-4 jaar geselecteerd te worden voor de Red Bull Rookies. 

ChromeBurner is hierbij persoonlijk sponsor geworden van Thije en Jur en ondersteunt hen om dit doel te gaan bereiken. Houd de facebookpagina's van Jur & Thije racing en Bo in de gaten om op de hoogte te blijven van dit project en om deze Nederlandse motorsporttalenten een hart onder de riem te steken!

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!